PF in LELY MELKROBOT A45

Sjors

Binnendienst

PipeFeeder voor in de melkrobot

De PipeFeeder voerdosator is de ideale oplossing voor het nauwkeurig doseren van krachtvoerbrokken of grove farmmix mengsels. Wat deze dosator onderscheidt, is zijn unieke anti-mors eigenschap. Dit betekent dat zelfs wanneer een koe onverhoopt stoot tegen de dosator, er geen extra voer verloren gaat. Het resultaat? Een nette en efficiënte voeromgeving waarbij verspilling tot een minimum wordt beperkt. Bovendien draagt deze eigenschap bij aan een kalme omgeving rondom de melkrobot, omdat koeien niet gestimuleerd worden om te stoten.

Interesse? Neem direct contact op.

PipeFeeder in Lely Robot

Ontdek efficiënt voeren met de PipeFeeder voerdosator voor Melkrobots

Benut de kracht van geavanceerde technologie en verbeter het voerproces in je melkrobot met de innovatieve PipeFeeder voerdosator van Hanskamp. Deze voerdosator is speciaal ontworpen om naadloos te integreren met melkrobots en biedt talloze voordelen voor zowel de boer als de koeien.

Een opvallend voordeel van de PipeFeeder is de mogelijkheid om voer te doseren gedurende de gehele melktijd van de koe. Dit betekent dat de koe bezig blijft met eten terwijl ze gemolken wordt. Dit niet alleen de verveling van de koe tegengaat, maar ook bijdraagt aan een efficiënter gebruik van haar tijd. Bovendien is aangetoond dat koeien die tijdens het melken gevoerd worden, een verhoogde oxytocinepiek ervaren. Deze hormonale reactie leidt ertoe dat de melk sneller wordt afgegeven, wat resulteert in een efficiëntere melksessie.

Kortom, met de PipeFeeder voerdosator haal je geavanceerde technologie in huis om het voerproces in je melkrobot te optimaliseren. Verminder verspilling, creëer een rustige omgeving en stimuleer een vlotte melkafgifte. Investeer in de toekomst van je melkveebedrijf met Hanskamp's PipeFeeder voerdosator. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe deze innovatieve oplossing je bedrijfsresultaten kan verbeteren.

Black V in Robot Lely

Optimale Flexibiliteit met een PipeFeeder in je Melkrobot

Ben je op zoek naar een geavanceerde manier om het voerproces in je melkrobot te verbeteren en tegelijkertijd maximale flexibiliteit te behouden? De PipeFeeder voerdosator is dé oplossing die je nodig hebt. Met de PipeFeeder kun je moeiteloos extra voersoorten toevoegen aan je melkrobot, waardoor je de vrijheid hebt om het rantsoen voor je koeien nauwkeurig af te stemmen.

Wat onderscheidt de PipeFeeder voerdosator? Het vermogen om met gemak extra voersoorten aan je melkrobot toe te voegen. Dit geeft je de mogelijkheid om je voerrantsoen aan te passen op basis van de individuele behoeften van je koeien. Of je nu krachtvoerbrokken, grove Farmmix mengsels of andere voersoorten wilt doseren, de PipeFeeder maakt het mogelijk met minimale inspanning.

Maar dat is niet alles. Voor degenen die nog meer diversiteit willen toevoegen aan hun voerprogramma, introduceert Hanskamp de Black-V dosator. Deze speciale dosator is ontworpen om poedervormige voersoorten nauwkeurig te doseren. Denk aan mineralen, poeders en fijne farmmix mengsels die in verschillende hoeveelheden van 5, 15 en 30 gram gedoseerd kunnen worden. Met de Black-V haal je nog meer flexibiliteit en precisie in huis, waardoor je het voerprogramma van je melkrobot verder kunt verrijken.

Maar dat is niet alles. De MultiDos, biedt de mogelijkheid om vloeibare voersoorten uiterst nauwkeurig te doseren in de melkrobot. Deze combinatie van voerdosatoren stelt je in staat om een uitgebreid scala aan voersoorten aan te bieden, zowel vloeibaar als poedervormig, met de grootste precisie en gemak.

Kortom, met de PipeFeeder en zijn uitbreidingsopties zoals de Black-V en MultiDos, ben je klaar om je melkrobot te voorzien van een flexibel en veelzijdig voerprogramma. Bepaal nauwkeurig de rantsoenen van je koeien, voeg diverse voersoorten toe en maximaliseer de efficiëntie van je voerproces. 

Neem contact op

Interesse in het aanschaffen van de PipeFeeder voor in de melkrobot? Download onderstaande informatie of neem contact op. Wij helpen u graag.

Contactformulier

Voer hier je emailadres in.

Laat hier je bericht achter.

PipeFeeder in melkrobot

Twee koeien wei mist
Milu Jansen 2

Milü

Allround medewerker binnendienst

Sjors Tankink

Sjors

Binnendienst

Opzoek naar de juiste oplossing voor uw veehouderij?

Wij dragen bij aan een toekomstbestendig en rendabele veehouderij. Kom gerust eens langs dan kunt u de Happy Hanskamp experience ervaren.

Broekstraat 17

7009 ZB Doetinchem

Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Ontvang 1 keer per maand belangrijke updates.
koe-animatie