Hanskamp Sfeer LR 29

Laura

Algemeen manager

Werken bij Hanskamp

Werken bij een innovatief bedrijf die zich beweegt binnen de agrarische sector! Is dat echt iets voor jou? Bekijk dan hier het aanbod van openstaande vacatures bij Hanskamp óf stuur een open sollicitatie!

Hanskamp Sfeer LR 105

Onderdeel worden van dit bruisende team

Wij begrijpen goed dat je bij zo'n energiek team wilt horen. Bekijk hier alvast wie misschien wel jouw toekomstige collega's worden.

Open sollicitaties voor al onze afdelingen (engineering, verkoop en marketing) zijn altijd welkom. Om je een idee te geven welke functies er binnen Hanskamp zijn, worden hieronder kort de afdelingen aan je voorgesteld:

Engineering
Ideeën uitwerken, problemen opsporen, samen brainstormen, technische tekeningen maken, materialen kiezen en de prototypes testen. Producten (door)ontwikkelen: dat is wat je doet als engineer. Je bent creatief, technisch en je houdt van de afwisseling van verschillende werkplekken (het bureau of de test) melkveebedrijven.

Verkoop en marketing
Nieuwe en bestaande producten aan de man brengen, daar krijg jij een kick van. Verkoopmedewerkers zijn de contactpersonen voor onze klanten, melktechniekdealers in heel Europa. Taken binnen dit team zijn melktechniekdealers bezoeken, telefonisch toelichting geven, offertes maken en orders verwerken. Als verkoper ben je communicatief en commercieel ingesteld. Je werkt met mensen en wil graag veehouders en melktechniekdealers verder helpen.

Assemblage, logistiek en inkoop
Kwaliteit en nauwkeurigheid staat hoog in het vaandel in het magazijn waar de medewerkers van deze afdeling werken. 

Acquisitie op basis hiervan wordt niet op prijs gesteld.

Voor een open sollicitatie of meer informatie kun je contact opnemen met Laura Weenink l.weenink@hanskamp.nl of tel. 0314-393797

Hoe ziet werken bij Hanskamp eruit? Wij laten het je graag zien.

IMG 4877
Twee koeien wei mist
Robin Franken

Robin

Coördinator

Sjors Tankink

Sjors

Binnendienst

Marijn Roes

Marijn

Dealer support

Opzoek naar de juiste oplossing voor uw veehouderij?

Wij dragen bij aan een toekomstbestendig en rendabele veehouderij. Kom gerust eens langs dan kunt u de Happy Hanskamp experience ervaren.

Broekstraat 17

7009 ZB Doetinchem

Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Ontvang 1 keer per maand belangrijke updates.
koe-animatie