Hanskamp Sfeer LR 36

Wij staan met beide benen in de boerenpraktijk

Missie

Op zijn 12e jaar wist Henk Hanskamp al dat hij voor iets anders in de wieg was gelegd dan het ouderlijk melkveebedrijf overnemen. Van techniek en vooruitgang ging en gaat zijn hart sneller kloppen. Met zijn in 2001 opgerichte bedrijf zet Henk techniek en automatisering in om op zijn eigen wijze de melkveesector naar een hoger plan te brengen.

Henk Hanskamp:

“We leven met elkaar in een geniaal ontworpen wereld. Ik geloof dat we daarom niet tegen de natuur in moeten werken, maar de natuur voor ons laten werken."

Henk vertelt door:

Vanuit deze levensvisie wil ik met Hanskamp een betekenisvolle bijdrage leveren aan een duurzaam systeem voor de melkveesector. Dit doen we door technische producten te ontwikkelen die aansluiten bij het gedrag van koeien en de natuur. Zodat we de wereld niet verder uitputten én er een goede voedselvoorziening is met een verdienmodel voor de boer.”

Bij Hanskamp werken we vol overtuiging aan technologische innovaties die voor iedereen in de melkveesector eenvoudig toepasbaar zijn en bijdragen aan een prettig stalklimaat en gezonde stressvrije koeien.

“We leven met elkaar in een geniaal ontworpen wereld. Ik geloof dat we daarom niet tegen de natuur in moeten werken, maar de natuur voor ons laten werken." - Henk Hanskamp

Visie

We zijn trots op onze ontwikkelingen uit het verleden en richten ons tegelijk met open vizier op de dag van morgen.

Daarbij voelen we ons verantwoordelijk voor het leveren van een actieve bijdrage aan de zoektocht naar een duurzame melkveesector.

Dit doen we door nieuwsgierig te blijven naar technologische- en maatschappelijke ontwikkelingen en door ons te verdiepen in het gedrag van koeien en door met de voeten in de klei naast de melkveehouder te staan.

Bij alles wat we doen, streven we ernaar om te komen tot unieke oplossingen, die eenvoudig zijn in gebruik en die het leven van de koe en de melkveehouder aangenamer maken.

Om unieke oplossingen te kunnen ontwikkelen bewandelen wij onze eigen route en volgen we ons eigen plan. Ons hechte team bestaat uit medewerkers waarvan er veel hun jeugd hebben doorgebracht op de boerderij. We werken in een transparante organisatie met omgangsvormen die voortkomen uit vertrouwen, wederzijds respect, aandacht voor elkaar en professionaliteit.

Wij zijn Hanskamp. Wij creëren unieke innovatieve oplossingen, eenvoudig in gebruik, die aansluiten op het bodemleven en het natuurlijke gedrag van koeien, die bijdragen aan een toekomstperspectief voor ondernemers in de melkveesector.

Henk in VLS 1 min

Kernwaarden

Wij zijn een no-nonsense organisatie met een nuchtere kijk op zaken. Om onze missie te kunnen halen, werken wij volgens onderstaande kernwaarden:

  • Unieke oplossingen
    We bieden oplossingsgerichte producten met een meerwaarde, die onderscheidend en uniek in de markt zijn.
  • Klantgericht
    De klant staat bij ons centraal en samen gaan we op zoek gaan naar de beste oplossing voor u.
  • Plug and play
    Hanskamp is er voor iedereen, daarom zijn onze producten eenvoudig, universeel en eenvoudig te installeren.
Twee koeien wei mist
Portret img

Robin

Coördinator

Hanskamp Portretfotografie0188 2 min

Sjors

Binnendienst

Hanskamp Portretfotografie0041

Marijn

Dealer support

Opzoek naar de juiste oplossing voor uw veehouderij?

Wij dragen bij aan een toekomstbestendig en rendabele veehouderij. Kom gerust eens langs dan kunt u de Happy Hanskamp experience ervaren.

Broekstraat 17

7009 ZB Doetinchem

Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Ontvang 1 keer per maand belangrijke updates.
koe-animatie