Voeren in het krachtvoerstation

Door te voeren naar behoefte, verbetert de pensgezondheid en gaat de melkproductie omhoog. Een voerstation van Hanskamp zorgt ervoor dat iedere koe de juiste portie krachtvoer krijgt die ze nodig heeft. Koeien die tijdens het melken niet voldoende krachtvoer opnemen en ook vaarzen en/of droogstaande koeien halen hun krachtvoer uit het krachtvoerstation. De krachtvoerstations van Hanskamp zijn naar eigen wens op te bouwen. Bekijk hieronder de mogelijkheden en toepassingen voor een bestaand of een nieuw krachtvoerstation.

Robuust, modulair en eigentijds

Het FeedStation krachtvoerstation past in elke ligboxenstal en kan op iedere voercomputer worden aangesloten. Installatie van het FeedStation is snel en gemakkelijk. In de stal kunnen meerdere FeedStations aan elkaar worden gekoppeld. Dit kan tegen interessante kosten, doordat er voor elk volgend FeedStation slechts één zijhek nodig is.

Open karakter
Pluspunt van het FeedStation is het open karakter van het krachtvoerstation dat er voor zorgt dat de koe altijd contact houdt met de koppel. In het vernieuwde ontwerp is het frame 7 cm verhoogd, zodat het voerstation nog beter toegankelijk is voor de hoge koeien.

Twee koeien wei mist
Sjors Tankink

Sjors

Binnendienst

Milu Jansen 2

Milü

Allround medewerker binnendienst

Opzoek naar de juiste oplossing voor uw veehouderij?

Wij dragen bij aan een toekomstbestendig en rendabele veehouderij. Kom gerust eens langs dan kunt u de Happy Hanskamp experience ervaren.

Broekstraat 17

7009 ZB Doetinchem

Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Ontvang 1 keer per maand belangrijke updates.
koe-animatie