Hanskamp Sfeer LR 8

Bennie

Service engineer

Wij helpen je graag verder!

Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Daarom staan wij graag telefonisch voor je klaar om je te helpen bij de opstart van installaties. Onze deskundige medewerkers kunnen je ondersteunen bij het installeren van het product en eventuele problemen oplossen. We begrijpen dat het opstarten van een installatie soms ingewikkeld kan zijn en daarom zorgen we ervoor dat je niet aan je lot wordt overgelaten. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen en we zullen ons uiterste best doen om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Hanskamp Sfeer LR 25

Snelle en goede service!

Bij ons zijn de producten plug and play en daardoor gemakkelijk zelf te installeren. Met de juiste handleiding kun je het product zelf installeren, zonder dat daar extra technische kennis voor nodig is. Uiteraard kun je bij vragen altijd contact opnemen met onze deskundige serviceafdeling. We zorgen er graag voor dat je optimaal gebruik kunt maken van het product en dat je tevreden bent over je aankoop.

"We worden altijd fantastisch geholpen als we een vraag hebben tijdens het installeren van een Hanskamp oplossing"

Download hier het garantieformulier

Op alle Hanskamp oplossingen zit 1 jaar garantie, tenzij anders aangegeven bij aankoop.

Direct hulp nodig?

We zijn er voor je van maandag tot en met vrijdag, van 8.00 uur 's ochtends tot 17.00 uur 's middags. Je kunt ons bereiken via telefoon: 0314-393 797 of stuur een e-mail naar info@hanskamp.nl. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Twee koeien wei mist
Robin Franken

Robin

Coördinator

Sjors Tankink

Sjors

Binnendienst

Marijn Roes

Marijn

Dealer support

Opzoek naar de juiste oplossing voor uw veehouderij?

Wij dragen bij aan een toekomstbestendig en rendabele veehouderij. Kom gerust eens langs dan kunt u de Happy Hanskamp experience ervaren.

Broekstraat 17

7009 ZB Doetinchem

Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Ontvang 1 keer per maand belangrijke updates.
koe-animatie