Disclaimer

Hoewel de inhoud van de website van Hanskamp met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kan Hanskamp AgroTech BV geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade (direct of indirect) die zou kunnen ontstaan door vergissingen of onjuistheden in de website. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Auteursrechten

Hanskamp AgroTech BV behoudt zich alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s etc.). Reproductie en verspreiding van het geheel of delen van deze website zijn zonder schriftelijke toestemming van Hanskamp AgroTech BV niet toegestaan. U mag informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor eigen persoonlijk gebruik. De benoemde bedrijfs- en productnamen in deze Website zijn handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren.
Weergave van merknamen van derden in deze website is bedoelt ter ondersteuning van de informatie en het keuzetraject van de gebruiker. Hanskamp tracht merknamen van derden objectief weer te gegeven, geen onderscheid te maken tussen merken en geen inbreuk te maken op het merkrecht.

Twee koeien wei mist
Robin Franken

Robin

Coördinator

Sjors Tankink

Sjors

Binnendienst

Marijn Roes

Marijn

Dealer support

Opzoek naar de juiste oplossing voor uw veehouderij?

Wij dragen bij aan een toekomstbestendig en rendabele veehouderij. Kom gerust eens langs dan kunt u de Happy Hanskamp experience ervaren.

Broekstraat 17

7009 ZB Doetinchem

Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Ontvang 1 keer per maand belangrijke updates.
koe-animatie