1 D7 A8309 min

Laura

Algemeen manager

1 D7 A8301 min

Een energieneutraal en duurzaam pand

Vanaf 2015 werken we vanuit Doetinchem in ons CO2-neutrale pand. Een locatie waar we met alle Nederlandse medewerkers op één locatie werken. De zonnepanelen die op het dak liggen wekken energie op en daarmee compenseren we onze eigen CO2-uitstoot. 

Zonnepanelen

Meer dan een aantal zonnepanelen

Wopereis solar heeft de zonnepanelen geplaatst op het dak van ons innovatiecentrum. Naast het plaatsen van zonnepanelen  hebben we tal van onderdelen die bijdragen aan een goed milieu. Het hout dat is gebruikt voor de deuren en trappen voorzien van het FSC-keurmerk. Vloerverwarming/-koeling gebeurt met een warmtepomp: kortom we hebben geen gasaansluiting. 

Er nog meer duurzame oplossingen te vinden in en rondom ons pand. De afwatering van het dak loopt via de vijver die voor het pand ligt. In het geval van brand kan dit water worden gebruikt om mee te blussen. Uiteraard scheiden we zoveel mogelijk ons afval, zoals hout, papier, plastic en rest. 

Hanskamp Sfeer LR 1

Optimale werkplekken

Voor onze medewerkers wordt er een zo prettig mogelijke werkomgeving gecreëerd. Het gehele pand is voorzien van vloerverwarming en koeling. Warmte stijgt en is daardoor een efficiënte manier van verwarmen. De zonneschermen zorgen er daarnaast voor dat het klimaat binnen aangenaam blijft. Er zijn daglichtlampen, elektrisch verstelbare zit-stabureaus en luchtzuiverende planten aanwezig. Dit alles maakt het werkplekklimaat zo optimaal mogelijk.

Twee koeien wei mist
Robin Franken

Robin

Coördinator

Sjors Tankink

Sjors

Binnendienst

Marijn Roes

Marijn

Dealer support

Opzoek naar de juiste oplossing voor uw veehouderij?

Wij dragen bij aan een toekomstbestendig en rendabele veehouderij. Kom gerust eens langs dan kunt u de Happy Hanskamp experience ervaren.

Broekstraat 17

7009 ZB Doetinchem

Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Ontvang 1 keer per maand belangrijke updates.
koe-animatie