Beddingcleanersilverawardeurotier

BeddingCleaner wint zilver op EuroTier 2022

18-4-2023

Beddingcleanersilverawardeurotier

BeddingCleaner wint zilver op EuroTier 2022

Hanskamp wint met de BeddingCleaner de zilveren medaille op de EuroTier 2022 in Hannover. Bezoek onze stand in hal 13 op standnummer D53. 

In 2021 tijdens de digitale versie van Europa’s toonaangevendste beurs in de agrarische sector, won het CowToilet van Hanskamp de begeerde gouden medaille. Nu, anderhalf jaar later, mag de beurs weer fysiek plaatsvinden en valt Hanskamp opnieuw in de prijzen. Ditmaal met de BeddingCleaner die door Hanskamp is ingediend voor de Innovatie Awards.

De BeddingCleaner is een machine die in een VrijLevenStal concept het beste tot haar recht komt. Een VrijLevenStal is een stal zonder ligboxen of mestput en lijkt het meest op een vrijloopstal. Een vrijloopstal met een organische of anorganische bedding. De BeddingCleaner rijdt over de bedding van de stal heen en raapt tijdens het rijden de toplaag van de bedding op om deze vervolgens te gaan zeven. De koeienvlaaien worden gepaneerd en opgeraapt door de zeefband waarna ze opgeslagen worden in de opvangbak van de machine. Na een rit met de BeddingCleaner door de stal is de bedding weer droog en schoon voor een zo optimaal mogelijk leefklimaat voor de koe.

Door heel Nederland heeft Hanskamp locaties waar gewerkt wordt met dit nieuwe stalsysteem in combinatie met de BeddingCleaner. Wilt u deze stal met bijbehorende machine graag eens in de praktijk bekijken? Neem dan contact op met Hanskamp om een bezichtiging in te plannen.

Twee koeien wei mist
Robin Franken

Robin

Coördinator

Sjors Tankink

Sjors

Binnendienst

Marijn Roes

Marijn

Dealer support

Opzoek naar de juiste oplossing voor uw veehouderij?

Wij dragen bij aan een toekomstbestendig en rendabele veehouderij. Kom gerust eens langs dan kunt u de Happy Hanskamp experience ervaren.

Broekstraat 17

7009 ZB Doetinchem

Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Ontvang 1 keer per maand belangrijke updates.
koe-animatie