RMV innovatie award

Lely, Kopros en Hanskamp genomineerd voor landelijke RMV Innovatie Award

10-1-2024

HARDENBERG/GORINCHEM – Tijdens Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) in Hardenberg en Gorinchem werden afgelopen najaar de Innovatie Award publieksprijzen uitgereikt. Uit alle genomineerde innovaties van deze publieksprijzen heeft de vakjury nu de top drie genomineerde innovaties bekendgemaakt die meedingen naar de landelijke RMV Innovatie Award: Lely, Kopros en Hanskamp. De uitreiking is op 25 januari 2024, de winnaar van de landelijke Innovatie Award wordt verrast op locatie.

Tijdens de RMV-beurzen kon er gestemd worden voor de publieksprijzen. Dit gebeurde online via de website en in de Tunnel van de Toekomst op de beursvloer. De winnaar van deze landelijke RMV Innovatie Award wordt uitgekozen door een onafhankelijke vakjury. Deze bestaat uit Pieter Stokkemans (redacteur veehouderij bij Nieuwe Oogst), Jan Vullings (Hoofdredacteur o.a. Boerderij | Food&Agribusiness), Lucas van’t Hof (Head of Cluster Agri, Groen & Horti bij beursorganisator Easyfairs) en Judith de Vor (Melkveehouder en spreker).

Lely is genomineerd met haar innovatieve Lely Exos, de eerste autonome oplossing voor het oogsten en voeren van vers gras. Kopros is een integrale oplossing voor maximale reductie van ammoniakemissies zonder stalaanpassingen. Hanskamp is de derde genomineerde met haar VrijLevenStal in combinatie met BeddingCleaner. Een VrijLevenStal is een stal zonder beton, staal en roosters, maar mét een fijne ligbedding zodat een optimaal leefklimaat ontstaat voor de koe.

De vakjury beoordeelt de drie finalisten op verschillende criteria, zoals het onderscheidend vermogen, hoe vernieuwend het product is, of het inspeelt op actualiteiten uit de sector en hoe het de sector vooruit helpt.

Twee koeien wei mist
Marijn Roes

Marijn

Dealer support

Opzoek naar de juiste oplossing voor uw veehouderij?

Wij dragen bij aan een toekomstbestendig en rendabele veehouderij. Kom gerust eens langs dan kunt u de Happy Hanskamp experience ervaren.

Broekstraat 17

7009 ZB Doetinchem

Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Ontvang 1 keer per maand belangrijke updates.
koe-animatie