Cow walks out of Walkthrough duo

Enthousiast over FeedStation Walk-Through

Bij Hanskamp ben je aan het juiste adres als je solide krachtvoerstations wilt met extra’s als een L’port sluithek en de MultiDos voor het verstrekken vloeibare additieven. Wij leveren zowel een inloopvoerstation: de FeedStation walk-in, als een vernuftig doorloopvoerstation: de FeedStation walk-through.

18-4-2023 | 2

Jan willem tijken bij het FeedStation Walk-Through

Sinds maart 2020 is een van onze testveehouders omgeschakeld van de FeedStation walk-in naar de FeedStation walk-through. Een keuze waar hij heel enthousiast over is. Het installeren van de walk-through verliep zeer efficiënt. De veehouder maakt gebruik van de Spider voercomputer voor het automatisch en individueel verstrekken van krachtvoer. Deze Spider verschaft inzicht in welke koe in de walk-through staat en over de hoeveelheid gedoseerd voer. Wat de veehouder echt zeer handig vindt aan deze Spider, is dat je via de Spider app op je smartphone zelf zowel de box als de krachtvoerverstrekking kunt regelen. Als een vaars de krachtvoerbox niet kent, blijft ze wat snuffelen voor de ingang. De veehouder geeft aan dat hij dan op afstand, via de app, een voerpuls kan geven om haar ongedwongen de eerste keer de walk-through box in te lokken. Sinds de FeedStation walk-through in deze stal wordt gebruikt, is het aantal krachtvoerbox bezoeken per dag fors toegenomen. Van gemiddeld 482 bezoeken per dag in de walk-in naar gemiddeld 593 bezoeken bij de Walk-Through. Een toename van maar liefst gemiddeld 23% per dag.

Twee koeien wei mist
Robin Franken

Robin

Coördinator

Sjors Tankink

Sjors

Binnendienst

Marijn Roes

Marijn

Dealer support

Opzoek naar de juiste oplossing voor uw veehouderij?

Wij dragen bij aan een toekomstbestendig en rendabele veehouderij. Kom gerust eens langs dan kunt u de Happy Hanskamp experience ervaren.

Broekstraat 17

7009 ZB Doetinchem

Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Ontvang 1 keer per maand belangrijke updates.
koe-animatie