Screenshot jan willem

Jan-Willem Tijken: ‘Minder emissie met CowToilet’

Melkveehouder Jan-Willem Tijken deelt vol enthousiasme hoe hij dankzij het CowToilet emissie vermindert en een waardevolle bijdrage levert aan circulaire landbouw.

11-10-2023

Jan-Willem Tijken neemt je mee in de voordelen van het CowToilet van Hanskamp

Screenshot jan willem
IMG 0107 2 min

Het CowToilet van Hanskamp deed vorig jaar mee aan de RMV Innovatie Awards. Het CowToilet biedt boeren de kans om dezelfde positieve impact te hebben op het bedrijf als Jan-Willem ervaart. In deze video vertelt Jan-Willem Tijken uit Zelhem over de talloze voordelen die hij ervaart sinds hij het CowToilet op zijn bedrijf heeft geïntegreerd. Met dit RAV-gecertificeerde automatische urineersysteem kun je op een milieuvriendelijke manier zeer doelgericht bemesten. Dit leidt niet alleen tot een efficiëntere werkwijze, maar draagt ook bij aan een duurzamere agrarische sector.

Benieuwd welke innovaties er dit jaar gepresenteerd worden tijdens RMV Hardenberg 2023? Bekijk de 11 genomineerde innovaties

RMV Hardenberg vindt plaats op 24, 25 en 26 oktober 2023 in Evenementenhal Hardenberg. Tijdens de beurs staan de toekomst van de melkveehouder, smart animal farming en diergezondheid centraal. Wil je de beurs gratis bezoeken?

Twee koeien wei mist
Hanskamp Portretfotografie0064 2

Jochem

Business development

Hanskamp Portretfotografie0041

Marijn

Sales & Dealer support

Looking for the right solution for your dairy farm?

We contribute to future-proof and profitable livestock farming. Feel free to drop by then you can experience the Happy Hanskamp experience.

Broekstraat 17

7009 ZB Doetinchem

Sign up for the newsletter! Receive important updates once a month.
koe-animatie